Liefdesgedichten » Liefdesverdriet gedichten » De Goddelijke en verboden vrucht

Ingezonden door
The Notebook

Geplaatst op
20-12-2013

Beoordeel gedicht

 
 
 
 
 
 

Er is 3 keer gestemd.

Tags

Gedicht delen

Twitter Deel op Twitter
Facebook Deel op Facebook

De Goddelijke en verboden vrucht

De verboden vrucht:
Ooit bestond er een Goddelijke vrucht, die ik per toeval ergens vond. Deze vrucht was zo mooi, rook heerlijk en smaakte fantastisch.
Na enige tijd begon deze om een onverklaarbare reden tegen te staan en gooide ik deze weg.
Na lange tijd begon ik weer behoefte te krijgen aan deze tropische vrucht, omdat ik te voorbarig was met het weggooien ervan, maar gezien het feit dat de vrucht op de Goddelijke beschermlijst stond, kon en mocht ik deze niet meer eten.
Vervolgens zag ik bij toeval de vrucht, en kon ik het niet weerstaan om naar de vrucht te staren en de vrucht op te rapen en er aan te ruiken. Het aangezicht van de vrucht was prachtig en de geur was zo heerlijk dat ik weer verlangde naar de vrucht om er weer na al die tijd van te kunnen genieten.
Plotsklaps, kwam een Engel erachter dat ik aan de vrucht had geroken, en dwong mij de vrucht terug te geven en nooit meer aan te mogen raken.
Helaas is het zo dat ik nog altijd dagelijks aan de vrucht denk en deze in mijn gedachten nooit meer los zal kunnen laten, in de hoop dat ik van God ooit zelfs ook maar een blik mag werpen op deze vrucht, zonder daar teveel last van te ondervinden.
Voor jou
xxx


Reacties op 'De Goddelijke en verboden vrucht'

Nog geen reacties

Reageer als eerste op dit gedicht, vul je reactie hieronder in.

 

Reageer op 'De Goddelijke en verboden vrucht'

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
 
Typ de code over:
We gebruiken je gegevens alleen om te reageren op je bericht. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy. (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!