Liefdesgedichten » Liefdesverdriet gedichten » Afscheid...

Ingezonden door
Anoniem

Geplaatst op
07-12-2012

Beoordeel gedicht

 
 
 
 
 
 

Er is 1 keer gestemd.

Tags

Gedicht delen

Twitter Deel op Twitter
Facebook Deel op Facebook

Afscheid...

Lief .....

Ik schrijf je deze brief omdat het tijd voor afscheid wordt en je kent me ik schrijf graag een stukje

Begrijp heel goed waarom ik het contact verbreek het is beter voor ons beiden. Het spijt me heel erg hoe sommige dingen tussen ons gelopen zijn. Maar we kunnen de tijd niet terug draaien en hebben super momenten beleefd ons eerste afspraakje u bandje het einde van de film, de schaatsbaan jouw brieven die ik terwijl nog eens doorneem en nog vanalle mooie momenten sommige smsje waar ik gewoon rillingen van kreeg jo zijn thuis onze eigen woordjes tralala allemaal heel mooie momenten die ik zeker niet zal vergeten. Maar aan deze mooie tijd kwam een einde bijna 5 maand later en sinds die dag kan ik je nog steeds niet plaatsen of vergeten je blijft het meisje van men dromen en dit kan niet ik moet eens gaan wakker worden en mijn ogen uitkuisen. Het is tijd om jou te plaatsen jou los te laten. En dit moet ik alleen doen zonder jou heb het geprobeerd met jou enkele keren maar dat lukte niet. De laatste maanden was het een en al problemen ik kon niet stoppen met denken aan jou en sorry dat ik je ambeteerde.

Het is maar eens tijd voor een slot woordje. Eens was jij mijn liefde mijn ster. Maar nu straal je nog maar van heel ver.

Ik vond je echt geweldig hopelijk kom ik je later nog eens tegen en hebben we allebij iemand gevonden en zijn we blij he u droom meisje jongen

Hier is het dan ons einde

Na vele maanden van liefde en pijn, heeft het dan nu toch zo moeten zijn. Nu is het moment dat je mooie ogen op een ander zijn gericht en ik? Ik verdwijn voor goed uit het zicht.

Het doet me veel pijn maar zo zal het beter zijn. Het geeft het ook wel een traan maar ik besefte dat het zo niet meer verder kon gaan.

Het is voorbij goed voor mij en misschien toch ook wel voor jou.

Ik wens je verder echt heel veel geluk
liefs N.


Reacties op 'Afscheid...'

Sharona   zegt op 10 december 2012 om 16:26: Rapporteer

zo mooi gedicht, tis triestig mo het spreekt me wel aan..

 

Reageer op 'Afscheid...'

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
 
Typ de code over:
We gebruiken je gegevens alleen om te reageren op je bericht. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy. (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!